за нас

Шангај Joysun машини & електрична опрема Производство копродукции, Ltd

Шангај Joysun машини & електрична опрема Производство копродукции, Ltd е подредена на Joysun Група Шангај, е на високо-технолошкиот претпријатие во Шангај. На акционерското друштво се наоѓа во источниот дел на Zhangjiang Hi-Tech индустрија градина, Пудонг нова област; и има филијала во Дубаи.

Joysun штабови се длабоко убедени дека претпријатието е брод, а квалитетот на производот е на чело. Од своето основање во 1995 година, сите Joysun службеници биле во однос на квалитетот на производот како што е важно во животот, и така посветена на истражување и развој на вакуум пумпа, пластични Машини за обработка и пакување пијалок машини.

Категории на производи

предност

 • Обезбедување на квалитет им помага на компанијата да се создаде производи и услуги кои ги задоволуваат потребите, очекувањата и барањата на клиентите.

  Обезбедување на квалитет

  Обезбедување на квалитет им помага на компанијата да се создаде производи и услуги кои ги задоволуваат потребите, очекувањата и барањата на клиентите.
 • Ефективна тимска работа е неверојатно важно. Тимска работа учи луѓето како да се заедно со другите луѓе, дури и ако работите не се одвиваат по својот пат.

  Ефективна тимска работа

  Ефективна тимска работа е неверојатно важно. Тимска работа учи луѓето како да се заедно со другите луѓе, дури и ако работите не се одвиваат по својот пат.
 • Интегритет е вродена морално убедување да се направи она што е во право, и да ги отфрлат она што е во ред, без оглед на последиците кои се прикачени на нивните одлуки.

  уверлива интегритет

  Интегритет е вродена морално убедување да се направи она што е во право, и да ги отфрлат она што е во ред, без оглед на последиците кои се прикачени на нивните одлуки.