Rreth nesh

Shanghai Joysun Machinery & Electric Equipment Prodhimi Co, Ltd

Shanghai Joysun Machinery & Electric Equipment Prodhimi Co, Ltd në vartësi të Joysun Grupit Shanghai, është një sipërmarrje të teknologjisë së lartë në Shanghai. Ndërmarrja është e vendosur në lindje Zhangjiang Hi-Tech Industri Xhennet, Pudong New Area; dhe ka një degë në Dubai.

shtabet Joysun jemi thellësisht të bindur se ndërmarrja është një anije, ndërsa cilësia e produktit është helm. Që nga themelimi i saj në vitin 1995, të gjitha shtabet Joysun kanë qenë në lidhje me cilësinë e produktit aq e rëndësishme sa jetës, dhe të përkushtuar në mënyrë për hulumtim dhe zhvillim të pompë vakumi, makineri plastike të përpunimit dhe makineri paketim pije.

Produkte Temat

avantazh

 • Sigurimi i cilësisë ndihmon një kompani të krijuar produkte dhe shërbime që plotësojnë nevojat, pritjet dhe kërkesat e klientëve.

  Sigurimin e Cilësisë

  Sigurimi i cilësisë ndihmon një kompani të krijuar produkte dhe shërbime që plotësojnë nevojat, pritjet dhe kërkesat e klientëve.
 • puna ekipore efektive është tepër e rëndësishme. Teamwork mëson njerëzit se si për të marrë së bashku me njerëz të tjerë, edhe nëse gjërat nuk janë duke shkuar në rrugën e tyre.

  Punë efektive ekip

  puna ekipore efektive është tepër e rëndësishme. Teamwork mëson njerëzit se si për të marrë së bashku me njerëz të tjerë, edhe nëse gjërat nuk janë duke shkuar në rrugën e tyre.
 • Integriteti është një bindje e lindur moral të bëni atë që është e drejtë, dhe të refuzojë atë që është e gabuar, pavarësisht nga pasojat që janë të bashkangjitur në vendimet e tyre.

  Integriteti i lavdërueshëm

  Integriteti është një bindje e lindur moral të bëni atë që është e drejtë, dhe të refuzojë atë që është e gabuar, pavarësisht nga pasojat që janë të bashkangjitur në vendimet e tyre.