Rreth nesh

Shanghai Joysun Machinery & Electric Equipment Prodhimi Co, Ltd

kompani

Shanghai Joysun Machinery & Electric Equipment Prodhimi Co, Ltd në vartësi të Joysun Grupit Shanghai, është një sipërmarrje të teknologjisë së lartë në Shanghai. Ndërmarrja është e vendosur në lindje Zhangjiang Hi-Tech Industri Xhennet, Pudong New Area, dhe ka një degë në Dubai.

shtabet Joysun jemi thellësisht të bindur se ndërmarrja është një anije, ndërsa cilësia e produktit është helm. Që nga themelimi i saj në vitin 1995, të gjitha shtabet Joysun kanë qenë në lidhje me cilësinë e produktit aq e rëndësishme sa jetës, dhe të përkushtuar në mënyrë për hulumtim dhe zhvillim të pompë vakumi, makineri plastike të përpunimit dhe makineri paketim pije. Ata punojnë në çdo produkt me kujdes të madh, kontroll të rreptë të cilësisë dhe të shkëlqyer pas shitjes shërbimi, duke fituar lëvdata universale nga konsumatorët në Lindjen e Mesme, Afrikë, Azi, Amerikë dhe Evropë, si dhe.

shtabet Joysun gjithashtu e di se vetë-vetëkënaqësi është e prapambetur dhe do të eliminohen pa dyshim nga gjithnjë në ndryshim të tregut. Prandaj, korporata investon shumë për risi e produktit çdo vit për të përmbushur kërkesat e konsumatorëve të ndryshme me produktet e fundit.

Me superioritetin gjeografike të Shangait dhe punën e madhe të popullit të saj, Joysun do të jetë më praktik dhe kurrë nuk ndalet risi e saj për të krijuar një të ardhme më të mirë!

久 信 机电 外景
前台 01